Äänikirjapalveluiden lahjakortit 2020

aanikirja-lahjakortti

Mikä on paras lahjakortti äänikirjapalveluun? Äänikirja on hyvä lahjaidea vaikka pukinkonttiin tai muuten vain muistaaksesi ystävääsi merkkipäivänä. Vertailussa eri äänikirjapalveluiden lahjakortit ja ennakkoon maksetut tuotepaketit. 

Kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat mahdollisuuden ostaa lahjakortteja joilla lahjan saaja pääsee kuuntelemaan sisältöjä ennakkoon maksetun paketin ajan. Tämä on helppo ja varmasti mukava lahjaidea monelle, joilla on jo kaikkea mahdollista hyllyt ja kaapit täynnä. 

Alta löydät parhaat äänikirjapalveluiden lahjakortit suosituimmilta palveluntarjoajilta ja pääset vertailemaan lahjakorttivaihtoehtoja. 

BookBeat äänikirjat - Lahjakortti

BookBeat tarjoaa kaksi erilaista lahjakortti vaihtoehtoa palveluun. Vaihtoehtoina ovat Basic-tason lahjakortti, jolla äänikirjojen kuunteluaika on rajattu 20 tuntiin kuukaudessa. Toisena vaihtoehtona on Premium-tason lahjakortti, jolla kuuntelet koko BookBeatin sisältöä rajattomasti koko kuukauden.

Bookbeat lahjakortit - hinnat 2020

Suosittelemme rajatonta pakettia, koska monet äänikirjat ovat kestoltaan yli 10 tuntia, joten kuunneltavaa riittää lahjan saajalle koko kuukaudeksi useampaan kirjaan.

Bookbeat lahjakortit - hinnat 2020

Molemmista lahjakorteista on valittavana 1kk, 3kk tai 6kk lahjakorttipaketit. BookBeat on yski suosituimmista ja johtavista äänikirjojen palveluntarjoajista, jota uskallamme suositella lahjaksi. BookBeatin valikoima on yksi laajimmista, joten sieltä löytyy kuunneltavaa varmasti useimmille lahjan saajille.

Siirry tästä BookBeatin lahjakorttien esittely ja osto -sivulle.

Nextory äänikirjat - Lahjakortti

Nextory tarjoaa palveluunsa 4 eri lahjakortti vaihtoehtoa, jotka perustuvat valittavaan lahjakortin arvoon. Lahjakortin saaja voi itse valita mieleisensä tilauksen Nextoryn valikoimasta (Hopea, Kulta tai Perhe) aktivoidessaan lahjakorttinsa. Hopea-tasolla kuunteluaika on rajattu 20 tuntiin kuukaudessa, Kulta-tasolla voit kuunnella rajattomasti äänikirjoja palvelusta ja Perhe-tasolla rajottomasti sisältöä pääsee kuuntelemään jopa 4 käyttäjää yhtä aikaa.

Nextory lahjakortit - hinnat 2020

Nextoryn valikoima on myös erittäin laaja ja sieltä löytyykin yli 100 000 erilaista kirjaa luettavaksi ja kuunneltavaksi. Erityisesti perheille tämä on edullinen vaihtoehto suositun Perhe-paketin vuoksi. Nextoryn valikoimassa on myös vertailun eniten erikoiskirjallisuutta eri useassa eri kategoriassa.

Siirry tästä Nextoryn lahjakorttien esittely ja osto -sivulle.

Storytel äänikirjat - Lahjakortti

Storytelin lahjakortit on jaettu selkeästi neljään eri hintaiseen lahjakorttiin, joista kaikki oikeuttavat Storytel Unlimited -tilaukseen. Unlimited-tilaukseen kuuluvat kaikki valikoiman kirjat, joita lahjakortin saaja pääsee kuuntelemaan veloituksetta  lahjakorttiin merkityn ajan.Valittavana on 1kk, 3kk, 6kk tai 12kk lahjakortit.

Storytel lahjakortit - hinnat 2020

Storytel tarjoaa vertailun laajimman kirjavalikoiman, joten sieltä löytyy takuuvarmasti luettavaa lahjansaajalle. Yhteensä 18 eri kategoriasta löytyy luettavaa yli 200 000 eri kirjaa. 

Siirry tästä Storytelin lahjakorttien esittely ja osto -sivulle.

Elisa Kirja - Lahjakortti

Anna lahjaksi kirjalahjakortti, joka on mahtava vaihtoehto äänikirjapalveluille. Elisa Kirja -lahjakortilla lahjansaaja pääsee valitsemaan miten lahjakortin haluaa käyttää. Mahdollisuus on ostaa äänikirjoja, e-kirjoja tai vaikka perinteisen nidotun kirjan.

Elisa-kirjat-lahjakortti

Anna lahjaksi kirjalahjakortti!

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse ja lahjakortti tulee käyttää 12kk sisällä lahjakortin ostopäivästä. Lahjakortin arvon voi valita 1€ – 1000€ väliltä. Elisa Kirjat sivuilta voi tilata lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiin ja voit lisätä siihen onnitteluviestin mukaan.

Elisa Kirja lahjakortti on varma valinta, kun haluat antaa lahjaksi jotain pysyvää ja lahjansaaja voi valita itse mitä lukee tai kuuntelee ja hän saa valitsemansa kirjat omaksi.

Siirry tästä Elisa Kirja lahjakorttien esittely ja osto -sivulle.

Adlibris - Lahjakortti

Adlibris on suuri ja luotettava verkkokirjakauppa, jonka valikoimassa on varmasti kuunneltavaa ja luettavaa jokaiselle. Adlibris tarjoaa kuusi eri lahjakortti vaihtoehtoa, joilla lahjansaaja voi vapaasti valita mielestään luettavaa tai kuunneltavaa koko Adlibriksen valikoimasta.

adlibris-logo

Adlibriksen kirjalahjakortin voi valita kuudesta eri vaihtoehdosta, joissa kussakin on ennalta määrätty summa. Summat alkavat 15 eurosta ja suurimmillaan voi ostaa 75 euron arvoisen lahjakortin, mutta tietenkin lahjakortteja voi ostaa useita. Suosittelemme 40-50€ lahjakorttia, jolla löytyy jo paljon uutuuksia.

Adlibriksen kirjat ovat yksittäin ostettavia äänikirjoja, e-kirjoja sekä nidottuja kirjoja, joten ostaja saa tietenkin kirjan omaksi eikä vain käyttöoikeutta, kuten äänikirjapalveluissa.

Siirry tästä Adlibris lahjakorttien esittely ja osto -sivulle.

Haluatko kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi?

Lue myös artikkelimme miten pääset kuuntelemaan äänikirjoja ilmaiseksi ja hyödynnä parhaiden äänikirjapalveluiden ilmaiset kokeilujaksot.

3 Replies to “Äänikirjapalveluiden lahjakortit 2020

    1. Kiitos kommentista. BookBeat on päättänyt tämän -30% tarjouksen ja olemme päivittäneet artikkelin sen mukaisesti. Kannattaa käydä katsomassa joulun alla mahdollisia uusia tarjoushintoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *