Netin ilmaiset tuotteet ja palvelut – Lue mitä kaikkea voit saada ilmaiseksi

Netin ilmaiset tuotteet ja palvelut

Haluatko tietää mitä kaikkea voit saada netistä täysin ilmaiseksi? Monet yritykset ja sivustot tarjoavat tuotteita ja palveluita kuluttajille täysin ilmaiseksi. Pääset kokeilemaan erilaisia maksullisia palveluita ilmaiseksi tai voit jopa tilata ilmaisnäytteitä monilta eri yritykseltä. Olemme listanneet tähän artikkeliin netin ilmaiset tuotteet ja palvelut, mitä sinä pääset käyttämään ja säästät selvää rahaa. 

Jos olet epävarma ostopäätöksen suhteen jonkin tuotteen tai palvelun kohdalla, tämä on myös loistava tapa päästä kokeilemaan sitä ilmaiseksi. Näin voit olla varma tehdessäsi ostopäätöstä ja tiedät mitä olet ostamassa.

Mitä kaikkea netistä voi saada ilmaiseksi?

Netistä voit löytää ilmaisia tuotteita ja palveluita lähes mitä palvelusta tai tuoteryhmistä tahansa. Tyypillisimpiä ilmaiseksi tarjottavia ovat erilaiset tietotekniset ja digitaaliset palvelut sekä ohjelmistot, joihin voit saada ilmaisen kokeilujakson. Ilmainen kokeilujakso on yritykselle edullinen ja helppo tapa saada asiakas käyttämään palvelua ja mahdollisesti jatkamaan palvelun käyttöä myös maksullisena myöhemmin. Tällaisia esimerkkejä ovat mm. äänikirjapalvelut, joihin on saatavana lähes kaikkiin ilmainen kokeilujakso. Fiksu kuluttaja hyödyntää tämän tilaisuuden ja pääsee käyttämään lukuisia eri palveluita täysi ilmaiseksi. 

Myös fyysisten tuotteiden saaminen limaiseksi on mahdollista, mutta tarjontaa niissä on rajoitetusti. Tämä on täysin ymmärrettävää tuotteita tarjoavien yritysten puolelta, koska tuotteiden lähettäminen ja vastaanotto tuovat erillisiä kustannuksia sekä tuotteen käyttöönotto tekee tuotteesta jo käytetyn. Tätä ongelmaa ei luonnollisesti ole digitaalisissa palveluissa.

Miksi nämä tuotteet ja palvelut ovat ilmaisia?

Yritykset haluavat sinut rekisteröitymään palveluun, testaamaan tuotetta tai palvelua. Näin ollen yrityksen on helpompi saada sinut jatkamaan tuotteen tai palvelun käyttämistä. Yritykset käyttävät valtavia summia markkinointiin ja uusasiakashankintaan, joilla he yrittävät saada ihmiset käyttämään heidän palvelua tai tuotetta. Tässä on kääntöpuolena loistava mahdollisuus fiksulle kuluttajalle hyödyntää tämä mahdollisuus ja nauttia yritysten tarjonnasta ilmaiseksi. 

Kun löydät mieleisen palvelun, joka sopii sinun tarpeisiisi, olet tehnyt varmasti hyvän valinnan jatkaa sitä maksullisena tai maksaa kyseisistä tuotteista jatkossakin. Näin ollen ilmainen tuotteen tai palvelun kokeilu on ajanut täydellisesti asiansa.

Toisaalta pienellä extra vaivannäöllä voit testata useampaa palvelua käyttäen ilmaiset kokeilujaksot kaikista palveluista tai eri tuotteista ja voit säästää merkittävästi.

Netin ilmaiset tuotteet ja palvelut

Olemme listanneet tänne erilaisia laadukkaita tuotteita sekä palveluita mitä voit päästä käyttämään tai kokeilemaan täysin ilmaiseksi. Lisäksi olemme nostaneet esille myös tuotteita ja palveluita, mitä yritykset tarjoavat nimellisellä korvauksella, esimerkiksi postikulujen hinnalla.

Ilmaiset äänikirjapalvelut

Äänikirjat ja e-kirjat ovat tyypillinen esimerkki, joissa ilmaiset kokeilujaksot kannattaa hyödyntää ja tarjontaa palveluissa on reilusti. Ottaen huomioon, että sisällöt palveluissa ovat paljolti samat, voit palvelua vaihtamalla päästä lukemaan tai kuuntelemaan kirjoja ilmaiseksi jopa useiden kuukaisien ajan.

Äänikirjapalveluista voit lukea myös lisää Kaupparaadin artikkelista, missä esittelemme parhaat ilmaiset äänikirjapalvelut.

Ilmaiset musiikin suoratoistopalvelut & podcastit

Netistä löytyy myös paljon ilmaista musiikkia ja olemme nostaneet tähän muutamia parhaista ja suosituimmista palveluista. Nyt mm. spotifystä on saatavana pitkä ilmainen kokeilujakso, joka kannattaa ehdottomasti käyttää.

Ilmaiset suoratoistopalvelut / TV-kanavat

Äänikirjapalveluiden tapaan monet suoratoistopalvelut tarjoavat myös ilmaiset kokeilujaksot omiin palveluihinsa, joissa pääset tutustumaan ja käyttämään palvelua täysin ilmaiseksi ennalta määritellyn ajanjakson.

Suoratoistopalvelut tarjoavat mahdollisuuden katsoa elokuvia, sarjoja, urheilua, tv-kanavia, lastenohjelmia, ym. mielenkiintoista sisältöä.

Täysin ilmaiset TV-kanavat ja ohjelmasisällöt

Nämä tv-kanavat saat käyttöösi täysi ilmaiseksi ja ilman kuukausimaksua. Rekisteröityminen palveluun saatetaan vaatia.

YleAreena (TV1, TV2, Teema)Ilmainen

MTV (MTV3, Sub, Ava)Ilmainen

Ruutu (Nelonen, Jim, Liv, Hero)Ilmainen

AlfaTVIlmainen

TV7Ilmainen

Ilmaiset suoratoistopalvelut (elokuvat, sarjat, tv-kanavat)

Nämä suoratoistopalvelut sisältävät elokuvien ja sarjojen lisäksi myös tv-kanavat ja heidän omat ohjelmasisällöt ja tallenteet. Näistä paketeista pääset katsomaan mm. urheilua livenä!

Ilmaiset suoratoistopalvelut (elokuvat ja sarjat)

Näistä elokuvia ja laadukkaita sarjoja tarjoavista suoratoistopalveluista on myös saatavana ilmainen kokeilujakso. Valitettavasti erimerkiksi suosittu suoratoistopalvelu Netflix ei tarjoa ilmaista enää kokeilujaksoa.

Muut ilmaiset videosisällöt ja live-lähetykset

Tästä löydät palveluita, mistä löydät ilmaisia videoita, livelähetyksiä ja striimaus palveluita, joista näet mm. e-urheilua livenä.

Youtube – Ilmainen

TwitchIlmainen (live stiimauspalvelu)

VeikkausTVIlmainen (ilmaista urheilua)

Ilmaiset VPN-palvelut

Myös VPN-palvelut tarjoavat ilmaiset kokeilujaksot, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. VPN-palveluilla saat lisää turvaa internetissä sekä pääset myös käyttämään turvallisesti ja laillisesti ulkomaalaisia palveluita, jotka muutoin eivät olisi saatavilla kotimaassasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *