Parhaat lasten äänikirjat 2021

parhaat äänikirjat lapselle

Löydä parhaat lasten äänikirjat ja valitse perheelle sopivin äänikirjapalvelu, josta löytyy kuunneltavaa monen ikäisille lapsille ja nuorille sekä tietenkin myös vanhemmille. Olemme koonneet suosituimmat äänikirjapalvelut sekä kirjakaupat, mistä löydät parhaat lasten äänikirjat suomenkielisenä. 

Äänikirjat ovat tulleet erittäin suosituksi lasten ja nuorten kategorioissa ja ovat mitä parhain lisä automatkoille, iltasaduksi tai yhdessä koko perheen kesken kuunneltavaksi. Lähes kaikista äänikirjoista on saatavana myös luettava e-kirja, joten lapsi tai nuori voi kehittää myös lukutaitoaan samojen kirjojen osalta. Eikä vanhemman lukemaa iltasatua voi korvata aina äänikirjana, joten kirjaa voidaan lukea e-kirjana ja vaihtaa saumattomasti takaisin äänikirjaan tarvitteassa.

Lasten äänisadut

Lasten äänisadut ovat olleet erittäin suosittuja viimevuosina ja näin ollen myös niiden saatavuus eri palveluissa on lisääntynyt valtavasti. Saatavana on suosituimpia ja tunnetuimpia perinteisiä lasten satuja sekä uusia lasten satuja äänikirjana sekä e-kirjana. Äänisadut ovat lapselle kiva tapa rauhoittua ja vanhempi saa myös hieman omaa rauhaa ja aikaa esimerkiksi arkipuuhiin.

Äänikirjapalvelu vai äänikirja omaksi?

Kaikista äänikirjapalveluista löytyy oma kategoria lapsille ja nuorille sekä lisäksi monet palvelut tarjoavat myös nuorille sopivia tieto- ja oppikirjoja. Näin ollen äänikirjapalvelut ovat helppo tapa päästä kuuntelemaan satoja tai jopa tuhansia eri äänikirjoja, jotka soveltuvat monen ikäisille lapsille ja nuorille.

Lisäksi äänikirjapalvelut tarjoavat mahdollisuuden avata ns. perhe-tilin, joissa voi olla useita käyttäjiä saman tunnuksen alla ja jokaisella on käytössään oma kirjahylly ja käyttäjä-profiili. Myös nuoremmalle väelle räätälöidyt lasten-profiilit ovat osan palveluntarjoajien valikoimassa.

Toisena vaihtoehtona on tietenkin ostaa äänikirja tai e-kirja omaksi verkkokirjakaupasta, joista suosituimpia ja valikoimaltaan parhaita ovat mm. Elisa Kirja sekä Adlibris.

Suosituimmat lasten äänikirjat

Lasten äänikirjojen valikoima on kaikissa palveluissa useita satoja tai jopa yli tuhat kirjaa, joten luettavaa riittää varmasti. Suosituimpia kirjoja kaikkien palveluiden valikoimassa ovat tunnetuimmat fantasia kirjat sekä perinteiset lasten klassikkokirjat sekä sadut. Lisäksi on tullut mukavasti myös paljon mielenkiintoisia uutuuksia.

Lasten äänikirja klassikot

Kaikissa palveluissa suosituimpien äänikirjojen joukossa ovat Harry Potter sarjan klassikkokirjat sekä tunnetuimmat suomalaiset kuten Viiru ja Pesonen, Heinähattu ja Vilttitossu sekä monet muut tunnetut lasten kirjat ja sadut.

harry-potter-äänikirja
heinähattu-ja-vilttitossu-äänikirja
viiru-ja-pesonen-äänikirja

Nämä kirjat löydät mm. Bookbeatin, Storytelin sekä Nextoryn äänikirjapalveluista. Osta omaksi  Elisa Kirja tai Adlibris verkkokirjakaupoista.

Lasten äänisadut

Myös lasten äänisadut ovat erittäin suosittuja äänikirjoja ja valikoimasta löytyykin klassisia satukirjoja sekä tottakai meidän rakastamat Muumit.

suomen-lasten-iltasadut-äänikirja
kaiken-maailman-eläinsadut-äänikirja
muumipeikko-äänikirjat

Nämä kirjat löydät mm. Bookbeatin, Storytelin sekä Nextoryn äänikirjapalveluista. Osta omaksi  Elisa Kirja tai Adlibris verkkokirjakaupoista.

Lasten äänikirjat - äänikirjapalvelut

Suosituimmat äänikirjapalvelut sisältävät oman kategorian, josta löytyy lasten äänikirjat, lasten äänisadut sekä nuorten äänikirjat. Kaikkia palveluita pääset kokeilemaan myös ilmaiseksi, joten kannattaa hyödyntää 14 päivän ilmainen kokeilujakso!

Bookbeat lasten äänikirjat

Bookbeat äänikirjapalvelussa on oma kategoria lasten äänikirjoille sekä oma kategoria nuorten äänikirjoille. Lasten äänikirjojen kategorian käyttäjä voi edelleen suodattaa hakutuloksiin äänikirjat suositellun iän mukaan, jotka ovat tässä kategoriassa: 0+ Lapset3+ Lapset6+ Lapset9+ Lapset.

Nuorten kategoriassa löytyy nuorisolle sopivia äänikirjoja, jotka on kategorisoitu 12+ sekä 14+ ikäisille nuorille sekä mielenkiintoista tietokirjallisuutta ym.

Bookbeat-banneri-lapset
Bookbeat-lasten-äänikirjat

Bookbeatin Lasten kirjoista löydät mm. kaikki Harry Potter äänikirjat, Viiru ja Pesonen äänikirjat, Heinähattu ja Vilttitossu äänikirjat, sekä satoja muita lasten ja nuoren äänikirjoja.

Muista myös, että pääset kokeilemaan uutena asiakkaana BookBeat äänikirjapalvelua täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan! 
> Aloita ilmainen kokeilujakso tästä! <

Storytel lasten äänikirjat

Storytel äänikirjapalvelussa on oma kategoria lasten äänikirjoille sekä oma kategoria nuorten äänikirjoille. Palvelussa on tarjolla satoja eri e- ja äänikirjoja, joten kuunneltavaa ja luettavaa löytyy varmasti jokaiseen makuun ja kaikenikäisille.

Storytelin lasten äänikirjoja löytyy kuunneltavaksi ja luettavaksi usealla eri kielellä, joka on Storytel palvelun mahtava lisäominaisuus. Löydät lasten ja nuorten kirjoja suomenkielen lisäksi mm. venäjäksi, englanniksi, ruotsiksi, espanjaksi ja italiaksi.

Storytel-banneri
Storytel-lasten-äänikirjat

Storytelin Lasten äänikirjoista löydät mm. kaikki Harry Potter äänikirjat, Angry Birds äänikirjat, Neropatin päiväkirjat äänikirjat, Heinähattu ja Vilttitossu äänikirjat, Risto Räppääjä äänikirjat, Ella ja kaverit äänikirjat sekä satoja muita äänikirjoja ja äänisatuja.

Muista myös, että pääset kokeilemaan uutena asiakkaana Storytel äänikirjapalvelua täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan! 
> Aloita ilmainen kokeilujakso tästä! <

Nextory lasten äänikirjat

Nextory äänikirjapalvelussa on oma katogoria lasten äänikirjoille sekä oma kategoria nuorten äänikirjoille. Muiden äänikirjapalveluiden tapaan Nextory sisältää myös satoja kirjoja lapsille ja nuorille, joten valikoimaa riittää jokaiseen makuun ja ikään.

Nextory on tehnyt helpon ja selkeän hakutoiminnon lasten kirjojen kategoriaan, joten satojen kirjojen joukosta on helppo löytää mielenkiintoista luettavaa. Alakategorioista löytyvät mm. lasten tietokirjat, hauskat lasten kirjat, lasten urheilukirjat, kouluikäisille sopivat kirjat, eläin- ja luontokirjat sekä paljon muuta jännittävää luettavaa ja kuunneltavaa.

Nextory-banneri
Nextory-lasten-äänikirjat

Nextoryn valikoimasta löytyy muiden palveluiden tapaan mm. Harry Potter äänikirjat, Heinähattu ja Vilttitossu äänikirjat, Risto Räppääjä äänikirjat sekä sato muita äänikirjoja sekä satuja lapsille ja nuorille.

Muista myös, että pääset kokeilemaan uutena asiakkaana Nextory äänikirjapalvelua täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan! 
> Aloita ilmainen kokeilujakso tästä! <

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *