Parhaat sijoittamisen äänikirjat

audiobook-teema-kuva

Mistä löytyy parhaat äänikirjat sijoittamiseen ja vaurastumiseen? Mikä on paras äänikirja osakesijoittajalle? Mitkä ovat parhaat äänikirjat aloittelevalle sijoittajalle? Kaupparaati on koonnut parhaat sijoittamisen ja vaurastumisen suomenkieliset äänikirjat, joista löydät suosikkimme ja parhaat tarjoukset näihin palveluihin. 

Mikä on paras sijoittamisen äänikirja?

Tästä kirjasta ei ole montaa mielipidettä edes olemassa, koska sijoittamisen legendaarisiin kirjoihin suomesssa kuuluu vain Seppo Saarion – Miten sijoitan pörssiosakkeisiin, joka tunnetaan myös niemellä “pörssiraamattu”.

Kirja on suomen eniten myyty suomalainen sijoitusopas ja siitä on ilmestynyt jo 17. uudistettu painos. Kirja kuuluu ehdottomasti jokaisen suomalaisen sijoittajan kirjahyllyyn ja sitä käyttävät myös sijoitusalan ammattilaiset.

Tämä 17., kokonaan uudistettu painos antaa lukijalle selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla kokonaiskuvan sijoittamisesta pörssiosakkeisiin: miten sijoituskohteet kannattaa valita ja mihin sijoittajan tulee kiinnittää huomiota pyrkiessään todella ansaitsemaan pörssiosakkeilla. Kirjassa on kolme kokonaan uutta lukua. Ainakin kannattaa lukea ”Haluatko vaurastua vähäisellä ajankäytöllä?” Se nimittäin onnistuu! Entä onko nyt oikea aika ostaa, omistaa vai myydä osakkeet? Tuottoa varoilleen hakevan on hyödyllistä lukea ”Onko nyt oikea aika ostaa, omistaa vai myydä osakkeet?” Opit lukemaan oikein markkinaviestejä, jotka kehottavat harkitsemaan osakkeiden myyntiä. Tästä kertoo luku ”Uutiset ja kurssikehitys – piensijoittajan sudenkuoppa.” Aikaisempien painosten suosittu luku koski Maratontaulukkoa eli sitä, miten eri pörssiyhtiöt ovat menestyneet pitkällä aikavälillä. Taulukossa oli osakkeiden arvonnousu ilman osinkojen vaikutusta. Nyt kirjan uudistetussa painoksessa osinkojen vaikutus on mukana. Kirjan tuttu päätösluku tarjoaa tervettä järkeä, päivitettynä totta kai: ”Sata ikivihreää pörssivihjettä”. 

Top 3 sijoittamisen äänikirjat aloittelevalle sijoittajalle

Kaupparaati on koonnut parhaat sijoittamisen äänikirjat sinulle joka suunnittelet sijoittamisen aloittamista tai olet jo päässyt vauhtiin, mutta kaipaat lisää osaamista ja ideoita.

Kirjat käsittelevät sijoittamisen aloittamista selkokielisesti ja opit eri sijoittamistyylien ja tapojen perusteet osake ja rahastosijoittamisesta. 

Sijoittajaksi 7 päivässä (2020)

Kirja opastaa sijoittajan nimensä mukaisesti 7:ssä päivässä valmiudet tekemään ensimmäisen osake- tai rahastosijoituksen. Kirjassa on paljon oikeiden ihmisten kommentteja, vinkkejä sekä kokemuksia sijoittamisesta.

Kirja esittää 7 päivän ohjelman, jonka suoritettuaan lukija on valmis ostamaan ensimmäisen osakkeensa tai rahastonsa. Hän tuntee sijoittamisen tyylejä ja tietää tärkeimmät sijoittamisen periaatteet. Mukana oikeiden ihmisten ”näin minä sen tein” -tarinoita sekä vinkki- & tsekkilistoja. Kaikki turha on karsittu pois, jotta lukija pääsisi äkkiä vauhtiin. Merja Mähkä on yksityissijoittaja, sijoitusbloggaaja ja yrittäjä, Unna Lehtipuu yksityissijoittaja, talousvalmentaja ja toimitusjohtaja.

Miten sijoitan rahastoihin (2020)

Rahastot ovat varmasti monelle aloittelevalle sijoittajalle helppo ja turvallinen tapa aloittaa sijoittaminen. Rahastosijoittaminen ja ideksisijoittaminen ovat nostaneet päätään vahvasti viimevuosien aikana ja ne ovat nousseet eräänlaiseksi trendituotteeksi. Megarendit ovat saavuttaneet myös suuren suosion ja rahastojen kautta niihin pääsee helposti käsiksi hyvällä hajautuksella.

Kirja on kattava ja kansantajuinen yleisesitys rahastosijoittamisesta kaikille siitä kiinnostuneille. Siinä kerrotaan, mitä sijoitusrahastot ovat ja miten ne toimivat sekä mihin asioihin rahastoa valittaessa tulisi kiinnittää huomiota. Kirjassa esitetään myös erilaisten tunnuslukujen laskemista ja tulkintaa sekä internetin hyödyntämistä rahastosijoittamisessa.

Tähtäimessä osakkeet (2020)

Osakesijoittaminen ei tule olla kuivaa ja haudanvakavaa. Perusasiat on hyvä oppia jo ennen aloittamista, niin säätää monet oppirahat ja pääsee vauhdikkaasti alkuun luottavaisin mielin. Tämä kirja opastaa sinut osakesijoittamisen maailmaan rennolla otteella ja lukuisin opettavaisin tarinoin ja esimerkein. Vahva suositus!

Mikäli haluat säästää aikaa ja vaivaa opetellaksesi sijoittamisen perusasioita sekä kaipaat piristystä kuivan harmaisiin talousasioihin, tämä on siihen oikea teos. Jos olet haudanvakava etkä pidä opettavaisista tarinoista, kirja ei ole sinulle. Kirja tiivistää vuosikymmenen sijoitustaipaleelta kymmeniä tuhansia sivuja sijoituskirjallisuuden viisauksia ja virheistä oppimista. Et opi, kuinka tuplaat rahasi nopeasti, vaan oppirahoja säästäen harjaannut ymmärtämään ympäröivää maailmaa sijoittajan silmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *