Parhaat sijoittamisen podcastit

podcast-teema-kuva

Kaupparaati on koonnut parhaat suomenkieliset sijoittamisen podcastit yhteen paikkaan. Alan asiantuntijoiden tuottamat podcastit käsittelevät laadukkaasti ja monipuolisesti vallitsevaa markkina ja taloustilannetta sekä sen uusimpia käänteitä. Ota parhaat podcastit kuunteluun ja pysyt mukana mitä taloudessa ja osakemarkkinoilla tapahtuu.

Podcastit mitä olemme tänne koonneet, tuottavat säännöllisesti sisältöä vähintäänkin viikkotasolla ja tarjoavat näin ollen laadukkaan näkökulman talouden sen hetkiseen tilanteeseen. Lisäksi monet podcastien jaksot käsittelevät ajankohtaisia sijoittamisen tapoja ja ilmiöitä, joista saa varmasti paljon oppia ja näkökulmia omaan sijoittamiseen ja strategiaan.

Nordnet - Traders' Club

tradersclub-logo
"Opi hyödyntämään sekä nousevat että laskevat kurssiliikkeet. Traders' Club tarjoaa sinulle työkalut."
Nordnet-logo
Nordnet

Ensimmäisenä nostetaan esille Nordnetin tuottama Traders’ Club, joka on viikoittainen videosarja aktiiviselle sijoittajalle, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä sekä  ennakoidaan tulevaa. Vakiovieraana jaksoissa on Jukka Lepikkö, joka tunnetaan aktiivisena treidaajana ja syksyllä 2020 Jukka siirtyikin pois Nordnetin palveluksesta täysipäiväiseksi osaketreidaajaksi. Vaikka jaksot painottuvat pitkälti aktiivisen kaupankäynnin ympärille, soveltuvat jaksot erinomaisesti myös pitkäjänteisemmille sijoittajille. Jaksoissa käydään läpi markkinoiden tilannetta ja arvioidaan mennyttä sekä ennakoidaan tulevaa. 

Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. 

Nordnet - Rahapodi

nordnet-rahapodi-logo

"Rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta."
Nordnet-logo
Nordnet

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhutaan taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen. 

Podcastien aiheet käsittelevät laaja-alaisemmin taloutta ja sijoittamista ja mukana on myös vierailevia tähtiä eri asiantuntija-aloilta. Aihealueet käsittelevät vahvasti sijoittamista sen eri muodoissa, jaksoissa on aina jokin mielenkiintoinen teema tai näkökulma. 

Muutamia esimerkkejä podcastien aiheista

Inderes - InderesPodi

inderes-logo

"Inderes on kaikille osakesijoittajille avoin analyysipalvelu ja yhteisö. "
inderes-logo
Inderes

Inderes on kaikille osakesijoittajille avoin analyysipalvelu ja yhteisö. Inderes on luonut analyytikkojen kanssa loistavan yhteisön, joka palvelee kaikkia meitä osakesijoittajia Suomessa. Inderes tuottaa itse paljon analyysejä, markkinakatsauksia, suosituksia sekä raportteja yhtiöistä ja markkinasta. Palvelu on kaikille täysin ilmainen, mutta vuosimaksua vastaan saat käyttöösi laajemmat ja tarkemmat sisällöt palvelusta, kuten esimerkiksi kattavimmat yhtiöraportit ja katsaukset. Ilmaisella palvelulla saat jo valtavasti tietoa ja sisältöä käyttöösi.

InderesPodi on osa InderesTV:n sisältöä, jossa julkaistaan videomateriaalia markkina-, yhtiö- ja pörssikatsauksista. InderesTV pitää sijoittajan ajantasalla pörssin käänteistä ja muista ajankohtaisista sijoitusilmiöistä. Siellä on myös paljon yhtiö ja toimitusjohtaja haastatteluita sekä analyytikkojen kommentteja yhtiöistä ja markkinasta.

“Inderesin tehtävä on yhdistää pörssiyhtiöt ja sijoittajat. Tuotamme laadukasta analyysiä ja sisältöjä laajan sijoittajayhteisömme tarpeisiin. Me Inderesillä uskomme, että avoin tieto on jokaisen sijoittajan perusoikeus. Takaamme sijoittajille pääsyn palkitun analyysin, näkemyksellisten videosisältöjen ja aktiivisen sijoittajayhteisön pariin.”

Sijoittaja.fi - Videot

sijoittaja-fi-logo

"Sijoittaja.fi on sijoittajan tietopalvelu, joka on rakennettu vain sijoittajien etuja ajatellen "
sijoittaja-fi-logo
Sijoittaja.fi

Sijoittaja.fi on palvelu, joka tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta ja tuottaa runsaasti uutisia markkinasta ja sijoittamisesta. Sijoittaja.fi tarjoaa yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittamisen työkalut, jotka auttavat säästämään kuluissa, pienentämään riskiä ja parantamaan tuottoa.

Sijoittaja.fi on aloittanut myös vuonna 2020 tuottamaan videosisältöä, joissa käsitellään sijoittamista sekä vallitsevaa markkinaa ja taloustilannetta. Sisältö on laadukasta ja suosittelemme ehdottomasti tutustumaan heidän Youtube-kanavaan,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *